Punti economice intre Romania si Israel. O noua misiune economica pentru firmele din Timis

TIMISOARA. Nazareth, Bethlehem si Ierusalim sunt destinatiile propuse pentru oamenii de afaceri timiseni care doresc sa participe la misiunea economica in Israel care va avea loc in perioada 12 – 16 martie 2019, in organizarea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Necesitatea consolidarii, dezvoltarii si diversificarii in continuare a relatiilor economice cu tari din afara UE constituie o importanta directie de actiune din strategia CCIA Timis.

Israelul are o economie moderna, diversificata si continuu ascendenta, cu un sector high-tech crescand rapid in pondere si importanta. Industria, infrastructura, IT&C, energia regenerabila, domeniul imobiliar, sectorul medical, comertul, agricultura, turismul, dar si invatamantul, inovarea si cercetarea – sunt doar cateva dintre sectoarele care ofera oportunitati de afaceri bilaterale viabile.

In acest context, programul profesional cuprinde participarea la o sesiune business-to-business la Camera de Comert din Bethlehem/Ierusalim. Contactele directe cu firme israeliene vor fi functie de interesul manifestat si de profilul firmelor care compun delegatia.

Costul participarii la misiunea economica este:
– 595 euro / pers. pentru firmele membre ale CCIA Timis
– 595 euro + TVA /pers. pentru firmele nemembre

Data limita de inscriere: 30 ianuarie 2019

Tariful include:
– Bilet de avion + taxa aeroport/securitate Timisoara – Tel Aviv – Timisoara;
– Transport cu autocar de lux in Israel;
– Bagaj de mana 10 kg. (55x40x23 cm);
– Transfer aeroport – hotel – aeroport;
– 4 nopti cazare loc in camera dubla: 1 noapte in Tiberias / Nazareth + 3 nopti in Bethehem;
– Demipensiune mic dejun + cina;
– Transferuri si intrari la obiectivele mentionate (vezi Program anexat);
– Ghid licentiat de limba romana pe toata durata programului si insotitor grup;
– Asistenta CCIAT pe parcursul programului profesional.

Tariful NU include: Asigurarea medicala (39 lei/pers.); Supliment la camera SGL, la cerere; Bagaj de cala 20 kg. (aprox. 105 euro);Alte taxe specifice regiunii.
IMPORTANT: Pasaportul trebuie sa fie valabil minimum 6 luni de la intoarcerea in tara!

Detalii privind programul detaliat si inscrieri de participare la tel. 0722503138, e-mail: [email protected], Rodica Olinic – Consilier Relatii Publice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.