Noutati :

Punti economice intre Romania si Israel. O noua misiune economica pentru firmele din Timis

22 ianuarie, 2019 - 10:17 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Nazareth, Bethlehem si Ierusalim sunt destinatiile propuse pentru oamenii de afaceri timiseni care doresc sa participe la misiunea economica in Israel care va avea loc in perioada 12 – 16 martie 2019, in organizarea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Necesitatea consolidarii, dezvoltarii si diversificarii in continuare a relatiilor economice cu tari din afara UE constituie o importanta directie de actiune din strategia CCIA Timis.

Israelul are o economie moderna, diversificata si continuu ascendenta, cu un sector high-tech crescand rapid in pondere si importanta. Industria, infrastructura, IT&C, energia regenerabila, domeniul imobiliar, sectorul medical, comertul, agricultura, turismul, dar si invatamantul, inovarea si cercetarea – sunt doar cateva dintre sectoarele care ofera oportunitati de afaceri bilaterale viabile.

In acest context, programul profesional cuprinde participarea la o sesiune business-to-business la Camera de Comert din Bethlehem/Ierusalim. Contactele directe cu firme israeliene vor fi functie de interesul manifestat si de profilul firmelor care compun delegatia.

Costul participarii la misiunea economica este:
– 595 euro / pers. pentru firmele membre ale CCIA Timis
– 595 euro + TVA /pers. pentru firmele nemembre

Data limita de inscriere: 30 ianuarie 2019

Tariful include:
– Bilet de avion + taxa aeroport/securitate Timisoara – Tel Aviv – Timisoara;
– Transport cu autocar de lux in Israel;
– Bagaj de mana 10 kg. (55x40x23 cm);
– Transfer aeroport – hotel – aeroport;
– 4 nopti cazare loc in camera dubla: 1 noapte in Tiberias / Nazareth + 3 nopti in Bethehem;
– Demipensiune mic dejun + cina;
– Transferuri si intrari la obiectivele mentionate (vezi Program anexat);
– Ghid licentiat de limba romana pe toata durata programului si insotitor grup;
– Asistenta CCIAT pe parcursul programului profesional.

Tariful NU include: Asigurarea medicala (39 lei/pers.); Supliment la camera SGL, la cerere; Bagaj de cala 20 kg. (aprox. 105 euro);Alte taxe specifice regiunii.
IMPORTANT: Pasaportul trebuie sa fie valabil minimum 6 luni de la intoarcerea in tara!

Detalii privind programul detaliat si inscrieri de participare la tel. 0722503138, e-mail: [email protected], Rodica Olinic – Consilier Relatii Publice.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...