Noutati :

Punguta cu doi bani, o punguta cu multi ani, la Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin din Timisoara

30 noiembrie, 2018 - 11:38 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Exista in viata fiecarui teatru spectacole care au sansa… sansa sa adune o echipa artistica formidabila, sansa sa se joace cu casa inchisa, sa fie implicate in turnee internationale sau sa ia numeroase premii.

La teatrul pentru Copii si Tineret „Merlin” exista cateva spectacole care au fost norocoase. Printre acestea se numara Punguta cu doi bani care s-a bucurat multi ani de aplauze si se mai bucura inca. Productia spectacolului a inceput acum aproape trei decenii cu o echipa de frunte: Gheorghe Stana, actor stralucit si regizor care avea in minte conceptia spectacolului la care s-a alaturat doamna Krisztina Nagy cu o idee scenografica de mare valoare care putem spune ca a trecut proba timpului, muzica fiind compusa de celebrul Ilie Stepan. Trei artisti entuziasti sustinuti de si mai entuziasta distributie din care faceau parte: Ileana Casapu, Ileana Stana, Olimpiu Vesa (Doru Maniu), Ionut Brancu (Cornelia Pop), Bogdana Sala, Alexandru Pascu, George Balteanu si Roxana Maniu.

Anii au trecut si nenumarate generatii de copii au urmarit incantati aventurile nazdravanului cocos cu-a lui punguta. Avand o venerabila varsta, spectacolul merita desigur sarbatorit, iar data de 2 decembrie este o zi tocmai buna.

Evenimentele care vor marca aceasta zi speciala vor incepe de la ora 10:00 cu un atelier de desen cu tematica adecvata „O punguta cu multi ani, chiar punguta cu 2 bani” care se va desfasura in foaierul teatrului, urmat, la ora 10:30, de vernisajul expozitiei de afise desenate de copii.

De la ora 11:00 va incepe festivitatea de sarbatorire cu oaspetii invitati, urmata la scurt timp de prezentarea spectacolului Punguta cu doi bani.

Sa nu uitam de campania de strangere de carti: Punguta cu doua carti! in acest proiect teatrul isi propune sa stranga carti cu autor roman pentru a fi donate, asa ca, daca nu ati facut-o pana acum, puteti aduce in data de 2 decembrie 2 carti pentru a fi introduse in punguta.

Asadar, va invitam la aniversare si la vizionarea spectacolului Punguta cu doi bani in distributia actuala cu: Luana Uncrutiu, Doru Maniu, Octavia Petrisor, Mariana Ivascu/Madalina Toderas, Radu Popescu, Maria Gornic, Roxana Maniu, Cecilia Moldovan.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...