Noutati :

Pune tunurile pe firmele care au lucrat la drumurile judetene din Timis pe care au aparut gropi. Decizia presedintelui CJT Calin Dobra

26 aprilie, 2018 - 02:53 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Se anunta transant in privinta drumurilor judetene cu probleme. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a cerut mai multor reprezentanti de firme care au avut lucrari pe drumurile din Timis, si acestea sunt inca in garantie, sa intervina acolo unde au aparut gropi sau fisuri.

CITESTE SI: Padurea din ansamblul Openville de la Timisoara e completa. 1400 de copaci vor curata aerul din nordul orasului. Foto

Firmele de constructii au obligatia de a reface, in perioada de garantie, drumurile judetene modernizate in ultimii ani si care au suferit degradari. Zilele trecute am semnat 15 notificari catre diferiti antreprenori care au executat lucrari aflate inca in perioada de garantie. In sedinta de plen a Consiliului Judetean i-am informat pe consilierii judeteni despre faptul ca, asa cum am procedat in cazul deszapezirii si am reziliat un contract pentru mobilizare slaba, la fel, nu voi ezita sa iau masurile legale in cazul in care constat ca tronsoanele respective de drum nu vor fi refacute. Atata vreme cat sunt in perioada de garantie, lucrarile de reparatii trebuie executate de firmele respective pe cheltuiala proprie si sper ca acest lucru sa se intample cat mai repede, acolo unde este cazul„, a precizat presedintele CJ Timis Calin Dobra.

Liderul CJT le-a dat firmelor si un termen pana la care sa remedieze degradarile aparute in asfalt pe soselele din judet.

Traficul din judet s-a intensificat in ultima vreme, in acelasi ritm cu dezvoltarea economica, si este absolut normal ca au aparut dupa cativa ani anumite degradari, insa lucrurile nu trebuie sa ramana asa. Firmele au termen pana la data de 31 mai sa remedieze degradarile aparute, in caz contrar sumele urmand sa fie retinute din garantia de buna executie„, a precizat Calin Dobra.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Vrei lucrari de 3 lei , asta ai,.Nu este vorba de neprofesionalism

  2. Verifica cineva calitatea lucrarilor sau a reparatiilor, inainte de a face receptia? De aici incepe totul!

  3. 1. receptia cum se face? constatare „verbala”?
    2. Tunurile vor fi cu „ghiulele oarbe” (Much Ado About Nothing)
    3. Asa se intampla daca se merge pe principiul cel mai ieftin (NU cel mai bun / exista oare?) castiga. La cel mai ieftin sa nu te duci cu carul!

  4. Nu uitati marcarea drumurilor, taluzarea, si alte mici detalii care daca lipsesc sa nu fie cu raspunsul „si ce sa-i facem, asa-i la noi”