Opinia Timisoarei

Punct muncit in Baragan. Poli Timisoara a obtinut o remiza la Slobozia

TIMISOARA. Unirea Slobozia si Poli Timisoara au terminat duminica la egalitate, scor 0-0, dupa o evolutie per ansamblu destul de modesta. Scopul scuza pana la urma mijloacele, alb-violetii avand nevoie de orice punct/e pentru a iesi din zona dezastruoasa in care se afla.

In prima parte, chiar daca gazdele au avut un plus la posesie, ocaziile mari au apartinut timisorenilor. Patrick Popescu a fost periculos in minutul 18, dar sutul sau nu i-a pus probleme fostuui jucator al Timisoarei, Mario Contra. In minutul 42, Poli a avut chiar o dubla ocazie prin Oanea, care nu a reuist sa inscrie din doua incercari.

In partea secunda, ex-ripensistul Golda a fost aproape de gol pentru gazde, in timp ce oaspetii au prestat un joc de asteptare si nu au mai pus multe probleme in ofensiva. 0-0 si ambele echipe s-au multumit pana la urma cu un punct, insa Unirea ramane in lupta pentru play-off, iar Poli in cea pentru evitarea retrogradarii.

Pe scena improvizata din pestera, au concertat nume sonore din arealul muzicii clasice, jazz, blues, rock sau electronice.

Exit mobile version