Noutati :

Punct de trecere a frontierei spre Serbia, deschis temporar in judetul Timis

2 august, 2012 - 02:53 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Un punct de trecere a frontierei va fi deschis, temporar, intre localitatile Foeni (judetul Timis) si localitatea Jasa Tomic (Serbia), in perioada 3-20 august 2012.

La solicitarea autoritatilor locale sarbe si romane, cu aprobarea Inspectoratului General al Politiei de Frontiera Romane, punctul de trecere va fi deschis intre orele 10-19, ora Romaniei.

Scopul deschiderii temporare a Punctului de Trecere a Frontierei este imbunataţirea colaborarii romano-sarbe inclusiv in ceea ce priveste evenimentele festive si religioase din perioada urmatoare. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontiera Timisoara a intreprins toate masurile necesare pentru ca traficul peste frontiera sa se desfasoare in condiţii optime”, se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera Timis.

Totodata, cetatenii romani care vor trece frontiera spre Serbia prin acest punct temporar, trebuie sa stie ca trecerea se face in aceleasi conditii ca la orice punct de trecere permanent spre Serbia, cu carte de identitate sau pasaport valabile. Posesorii buletinelor de identitate vechi nu pot folosi aceste acte la trecerea frontierei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...