Pui de vulpe rupt de foame, salvat de politisti dintr-o curte. Foto

Nemancat si foarte slabit. Asa a fost gasit un biet pui de vulpe intr-o curte din Arad.

CITESTE SI: A pradat aceeasi casa timp de o saptamana, la Timisoara. A luat pana si gratarul si bibelourile 

Animalul a fost vazut dupa gard de un vecin care a dat imediat alarma la Politia Animalelor, intrucat stia ca stapanul locuintei nu era acasa, iar cel mai probabil vulpea ajunsese accidental acolo nu mai reusea sa iasa de pe proprietatea imprejmuita.

Un medic veterinar a consultat puiul si a constatat ca acesta nu mancase de mai multa vreme. Animalul a fost dus in Parcul Natural Lunca Muresului, unde va fi ingrijit de rangeri pana cand se va pune pe picioare si va putea sa se intoarca in padure.

Cu ocazia deplasarii la fata locului si examinarii puiului de vulpe, de catre medicul specialist din cadrul Biroului pentru Peotectia Animalelor s-a stabilit ca acesta se afla intr-o stare de pericol, prezentand urme de malnutritie. In cauza a fost emis un ordin de plasare in adapost, puiul fiind predat reprezentantilor Parcului Natural Lunca Muresului Arad, in vederea luarii masurilor care se impun pentru asigurarea asistentei medicale imediate si ulterior, eliberarii acestuia in mediul sau natural„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Vulpile au reputația ca sunt foarte deștepte, probabil puiul asta blocat în curte e din Oltenia.

  2. Si nu vreti si ceva prime pentru asta?? Ca fac prapad vulpile prin curtile celor care mai au cate o gaina

    • C^ne n’au?

  3. Omenia nu are pret! Pe tine asta de mai sus de ce te deranjeaza stiri de genul? Ti-a luat aerul, banii, masina ? Sunt stiri care ne amintesc ca exista oameni cu suflet pt. umani si animale deopotriva. Un om bun a vazut un animal in suferinta si i-a chemat in ajutor pe altii la fel de sufletisti. Bravo acelor oameni ca au lasat deoparte ce aveau de facut ca sa ajute biata vulpe. Rautatea pe care o imprastii pe aici pe site, tu ala de mai sus, o sa ti se intoarca insutit, peste 1,5,10 ani pentru ca Karma este o mare bitch!

    • Mai exista si oameni printre noi. Apoi, Empatia, care ptr. 60% din concetateni este ceva …… „necunoscut”!

  4. Just daca ti-a fugit nevasta cu un oltean nu-i cauta lui de vina.