PSD Timis vrea in continuare sa isi cumpere sediul evaluat de Primaria Timisoara la 700.000 de euro si promite negocieri la sange

TIMISOARA. Orice partid parlamentar trebuie sa primeasca din partea primariei cate un sediu in care sa functioneze. Cel putin asa prevede legea. PSD Timis, insa, a pierdut doua sedii si un teren. Acum vrea sa cumpere.

Filiala PSD Timis se vede nevoita sa isi cumpere sediul de pe spl. Tudor Vladimirescu din Timisoara, desi legea le-ar fi permis social-democratilor sa primeasca gratuit in folosinta un sediu nou, de la primarie.

Mai intai au identificat cladirea, au reparat-o, iar cand a venit momentul cumpararii, deoarece imobilul apartine primariei, un consilier local s-a opus la votul in plen. El s-a impotrivit, deoarece i s-a parut ca acesta ar costa mai mult de 100.000 de euro cat era prevazut in proiect.

Dupa un intreg scandal, s-a mai facut o evaluare, iar in urma acesteia s-a stabilit un nou pret: 700.000 de euro. Nu s-au luat, insa, in considerare investitiile care au putea sa fie scazute din suma aceasta.

Il cumparam (sediul – n.r.). Evaluarea sediului e una, sa discutam de o valoare tehnica e alta si sa discutam de o evaluare de vanzare e cu totul altceva, deja. Avem poze si imagini video cu ce a fost aici inainte„, a declarat liderul PSD Timis, Titu Bojin.

Presedintele PSD Timis a mai explicat ca PSD a pierdut doua sedii in instanta si a renuntat la un teren, in favoarea Primariei Timisoara. Cu toate acestea, piedicile pentru cumpararea noului sediu vin tocmai din primarie.

Am avut un sediu amenajat si pierdut in instanta. Nu vorbesc de cel de pe Loga, ci de cel de pe strada G. Cosbuc. Am pierdut si Loga, e adevarat. Ni s-a oferit, apoi, o suprafata de teren pe Republicii. In conditiile in care am venit cu un proiect arhitrectural, am cazut din nou de acord sa dam si terenul ala. Pana la urma am luat constructia asta si a iesit ce a iesit. Practic platim chirie acum, aici„, a mai spus Bojin.

PSD doreste ca in perioada urmatoare sa initieze negocieri aprige cu reprezentantii Primariei Timisoara, pentru cumpararea sediului de pe slp. Tudor Vladimirescu, la un pret mai rezonabil.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. IULIA spune:

    Domnilor ! ce evaluare si ce afaceri faceti asa bune? pai de cat sa iei aceasta cladire, cumparati un teren de 2000mp care costa maxim 80.000 euro, iar pana la 500.000 euro faceti cladirea cu toate cele in ea. Cine contabilizeaza banii acestei afaceri e un parsiv . asa va fi la noi mereu.

  2. Eu spune:

    unde costa un tern maxim 80 000 euro? :)) eu am dat 80 mii la maginea timisoarei pe 800 mp