Noutati :

PSD Timis a depus candidaturile pentru parlament, la Timisoara. Alfred Simonis: La noi pe liste nu e niciun parasutat de la Bucuresti

22 octombrie, 2020 - 12:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. PSD Timis a depus joi candidaturile pentru Senat si Camera Deputatilor in alegerile parlamentare din 6 decembrie. Liderii sociali-democrati au subliniat ca pe listele lor nu se regasesc oameni ‘parasutati’ de la centru si ca isi propun sa obtina cel putin 3 deputati si un senator de Timis.

Asa cum ati vazut, si in ceea ce facem la nivel national, noi consideram ca ne aflam la un nou inceput. Fie ca vorbim de ceea ce facem la Bucuresti, fie ca vorbim de ceea ce se intampla aici, la Timisoara. Legat de actiunile noastre la nivel national, am sa subliniez. In primul rand, in aceste zile lucram, si e aproape de finalizare, oferta electorala. Am iesit cu un prin draft pe economie, pe agricultura, maine, probabil, iesim pe educatie, sanatate samd. In al doilea rand, am finalizat listele cu care PSD vine in fata electoratului la nivel national. Am reusit sa aducem si specialisti din toate domeniile, astfel incat sa venim cu un aer proaspat, cu un aer nou. Sunt foarte multi oameni noi, altii, care n-au avut sustinerea organizatiilor judetene, nu se mai regasesc pe listele PSD, indiferent de judet. Sunt actiuni pe care noi le-am facut in aceste saptamani, actiuni care vor continua si in zilele urmatoare, astfel incat sa obtinem ceea ce ne propunem, si anume castigarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie„, a spus Sorin Grindeanu

Pe listele PSD in Timis veti regasi oameni tineri, dar oameni cu experienta, in acelasi timp, oameni care au facut parte din guverne, oameni care au facut parte din actualul parlament, oameni integri, asupra carora nu planeaza niciun fel de suspiciune si poate nu pare atat de important, dar este extrem de important, oameni care s-au nascut aici, in Banat.  Dupa alegerile acestea, cei care vor fi votati de timiseni vor trebui sa duca la Bucuresti si sa se reuneasca, indiferent de partidul din care fac parte, sa identifice problemele judetului Timis, sa faca un plan pe termen mediu si lung asupra obiectivelor pe care trebuie sa le indeplinim cu totii acolo. Din pacate, pe celalalte liste, ale celorlalte partide, veti regasi mai multi parasutati de la Bucuresti, oameni care, dupa ce va trece aceasta campanie electorala, nu-i vom mai gasi interesati de obiectivele si problemele judetului Timis. As face apel la ceilalti contracandidati la o campanie decenta si ma leg de niste afirmatii facute ieri de un presedinte al unei organizatii, care ne spunea ca la PSD Timis au fost impusi oameni. La PSD Timis sunt candidati din Timis, nu e nimeni de la Bucuresti parasutat pe posturi eligibile, sunt oameni care au demonstrat in acesti ani ca sunt interesati de proiectele judetului Timis„, Alfred Simonis.

Candidatii PSD Timis pentru Camera Deputatilor sunt:
Sorin Grindeanu
Alfred Simonis
Adrian Cionca
Mihai Ritivoiu
Luminita Tundrea
Alexandru Iovescu
Ion-Ardeal Ieremia
Alin Lapadatu
Razvan Barta
Abel Tucu

Candidatii PSD Timis pentru Senat sunt:
Eugen Dogariu
Sebastian Raducanu
Dorel Covaci
Simona Bejan.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. De restul de liste ce ne poti spune, AS? Sau de parasutatii din Caras, care deschid lista la Camera? N-am idee ce e mai nociv in politica, parasutatii de la centru ai adversarilor sau bastinasii banateni care fac posibila prezenta GIO PSD in Timis.