PSD s-a razgandit! Va vota bugetul judetului! Sumele de bani au fost impartite in mod egal la primarii

Banii alocati primariilor din judet au fost impartiti in mod echitabil, au anuntat social – democratii. Astfel ca in data de 14 februarie, cand va avea loc plenul CJT in care se va vota bugetul, PSD va vota pentru acesta.

Social-democratii au anuntat, in urma cu cateva saptamani, ca nu vor vota bugetul judetului pe acest an din cauza ca sumele alocate de la bugetul de stat, la sfarsitul anului trecut, au fost impartite neechitabil intre primarii. PSD spunea ca cei mai multi bani ar fi fost alocati primariilor conduse de primari ai PDL.

Se pare ca aceste probleme au fost rezolvate, intre timp, astfel ca Titu Bojin, presedintele PSD Timis, a anuntat ca partidul sau va vota pentru proiectul de buget.

„In decembrie anul trecut PDL a primit 77% din suma alocata de la bugetul central, iar restul primariilor au primit 23%. Acum, PSD primeste 40% din suma alocata de la bugetul de stat, iar restul de 60% este impartita celorlaltor primarii”, a declarat Titu Bojin.

„Batalia trebuie sa fie pe aducerea banilor de la bugetul de stat catre judetul Timis pentru ca Timisul este pe locul doi sau trei intre judete, la virarea de sume catre Bucuresti”, a mai spus liderul PSD Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...