PSD o da la pace: Social-democratii sunt dispusi sa voteze proiectele PDL daca sunt bune

Liderii coalitiei de la nivel local: PSD, PNL si PNTCD au discutat astazi despre pasii pe care urmeaza sa ii faca in Consiliul Local Timisoara si in Consiliul Judetean Timis, in privinta proiectelor. Titu Bojin, presedintele PSD Timis, a recunoscut ca pana acum Alianta locala a cam scartait, insa de acum inainte, cele trei partide si-au propus sa colaboreze. „Am insistat ca aceste animozitati sa dispara, mai ales de la nivelul comisiilor de specialitate. Nu vom face opozitie nici lui Constantin Ostaficiuc (presedintele PDL si al Consiliului Judetean Timis – n.r.), nici PDL-ului. Noi vrem sa fim consecventi cu ceea ce am promis oamenilor in campania electorala. Daca PDL propune un proiect bun, il vom vota. Din pacate, pana acum au fost unele proiecte pe care nu am reusit sa le trecem din cauza animozitatilor”, a declarat Titu Bojin. Motica si Danila in PSD Timis In alta ordine de idei, PSD Timis a primit in randurile sale noi membri de partid. Este vorba despre 157 de persoane, dintre care 37 sunt juristi. Printre celebritatile intrate in PSD se numara Eusebiu Octav Danila , presedintele Asociatiei Notarilor Publici din Timisoara si avocatul Radu Motica, decanul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Liderii coalitiei de la nivel local: PSD, PNL si PNTCD au discutat astazi despre pasii pe care urmeaza sa ii faca in Consiliul Local Timisoara si in Consiliul Judetean Timis, in privinta proiectelor.

Titu Bojin, presedintele PSD Timis, a recunoscut ca pana acum Alianta locala a cam scartait, insa de acum inainte, cele trei partide si-au propus sa colaboreze. „Am insistat ca aceste animozitati sa dispara, mai ales de la nivelul comisiilor de specialitate. Nu vom face opozitie nici lui Constantin Ostaficiuc (presedintele PDL si al Consiliului Judetean Timis – n.r.), nici PDL-ului. Noi vrem sa fim consecventi cu ceea ce am promis oamenilor in campania electorala. Daca PDL propune un proiect bun, il vom vota. Din pacate, pana acum au fost unele proiecte pe care nu am reusit sa le trecem din cauza animozitatilor”, a declarat Titu Bojin.

Motica si Danila in PSD Timis

In alta ordine de idei, PSD Timis a primit in randurile sale noi membri de partid. Este vorba despre 157 de persoane, dintre care 37 sunt juristi. Printre celebritatile intrate in PSD se numara Eusebiu Octav Danila , presedintele Asociatiei Notarilor Publici din Timisoara si avocatul Radu Motica, decanul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.