Noutati :

PSD a inchis listele de consilieri. Vezi cine vrea sa candideze la alegerile locale!

26 aprilie, 2012 - 06:37 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. PSD Timis a prezentat lista cu candidatii pentru Consiliul Local timisoara si Consiliul Judetean Timis, dar si persoanele sustinute pentru functia de vice.

„Ponderea este de 1-1 intre PSD si ACD la CLT. Din 14 consilieri 7 sunt la PSD, 6 de la PNL si 1 de la PC. La CJT ponderea este 3 de la PSD si 2 de la ACD”, a declarat Sorin Grindeanu, prim-vicepresedinte PSD Timis.

Astfel, pe lista pentru CLT se regasesc, din partea PSD, in ordine: Sirin Grindeanu (sustinut pentru functia de viceprimar), Traian Stoia, Radu Toanca, Andrei Petrisor, Ramona Olteanu, Romanita Jumanca, Alfred Simonis, Florin Birsasteanu, Ocatavian Mazilu, Dan Idolu.

La Consiliul Judetean Timis candideaza: Adam Craciunescu (sustinut pentru functia de vicepresedinte CJT), Marcel Mihoc, Calin Dobra, Mihai Ritivoiu, Adrina Pau, Ioan Szatmari, Adrian Negoita, Deian Plavosin, Gabriela CraciunescuCatalin Tiuch, Aurel Lazureanu, Bianca Gavrilita.

Titu Bojin, candidatul USL la Consiliul Judetean Timis „joaca totul pe o carte”, a anuntat Sorin Grindeanu, adica acesta isi doreste functia de presedinte al CJT sau nimic.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor