PSD a depus candidaturile pentru Primaria si Consiliul Local Timisoara. Foto

TIMISOARA. Au fost depuse candidaturile la functia de primar si functiile de consilieri locali de catre Partidul Social Democrat Timis.

Candidatul la Primaria Timisoara, Voichita Lazureanu a fost insotit de presedintele PSD Timis, deputatul Alfred Simonis, dar si candidatul la Consiliul Judetean Timis, Calin Dobra, precum si de mai multi candidati pentru Consiliul Local Timisoara.

Am facut un prim pas in castigarea Primariei Municipiului Timisoara si impreuna cu intreaga echipa suntem foarte determinati sa facem bine Timisoara, sa fim alegerea sanatoasa pentru Timisoara, sa readucem Timisoara la numele adevarat de Mica Viena, nu doar cu numele, ci cu tot ce inseamna aceasta. Sa fie un oras cu un nivel de trai inalt, sa fie un oras cu servicii de calitate, sa fie un oras pentru confotrul si siguranta cetateanului, sa fie un oras prietenos cu mediul, sa fie un oras in parteneriat cu cetateanul. Ne dorim cresterea calitatii vietii timisorenilor si doar impreuna, in echipa, putem reusi. Voi fi un primar al tuturor timisorenilor, voi asculta vocea timisorenilor si voi face proiecte doar in favoarea timisorenilor„, a declarat Voichita Lazureanu.

Pe lista pentru Primăria Municipiului Timișoara se regăsesc: Sebastian Răducanu, Sorin Ionescu, Andra Bloțiu, Radu Țoancă, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos (PPUSL).

Voichita Lazureanu candideaza doar pentru postul de primar, nu si pentru un loc in CLT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Vorbește PSD-ul de mica Vienă nu credeam so mai aud și pe asta dar se pare că este nevoia mare de tot!!!

  2. ALLIANZ fuhr TIMISOARA !
    Băgați gaz sa ne ajunga pentru o generație! E o vorba in popor ..!

  3. A cui pupila e titi ? Ei un pic de PR trebuie ca dupa cum bate vintul care sunt sansele 🙂