Noutati :

Proxenet condamnat la inchisoare si dat in urmarire generala, prins de politisti la frontiera pe cand voia sa fuga din tara

14 mai, 2014 - 10:20 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

MEHEDINTI.  Tocmai aflase ca avea sa mearga la puscarie, dupa ce fusese condamnat si a incercat sa scape de pedeapsa. Convins ca nu va fi prins, un tanar de 33 de ani, care exploatase sexual mai multe tinere in Italia, s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei de la Portile de Fier.

La controlul documentelor de calatorie insa, politistii  si-au dat seama ca aveau de-a face cu un urmarit general. Barbatul numai ce fusese condamnat de Tribunalul Dolj marti la 3 ani si 2 luni de inchisoare si ar fi trebuit sa fie deja incarcerat.

Politistii l-au retinut, iar tanarul, de loc din Bucuresti, a fost preluat de lucratorii Serviciului Investigatii Criminale din cadrul IPJ Mehedinti si va fi dus la penitenciar pentru a-si ispasi pedeapsa.

Potrivit oamenilor legii, barbatul fusese gasit vinovat de exploatare sexuala, dupa ce in anii 2004-2005 a transportat mai multe tinere in Italia, carora le promisese locuri de munca. Odata ajunse acolo, insa, fetele erau obligate sa se prostitueze pentru el.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor