Noutati :

Provocarile inceputului de an universitar in timpul pandemiei. Webinar #impreunaonline la Universitatea Politehnica Timisoara

15 septembrie, 2020 - 10:14 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Care sunt principalele provocări ale începutului de an universitar în timpul pandemiei? Cum asigurăm calitatea învățământului cu ajutorul noilor tehnologii? Cum ne pregătim pentru un an universitar în care majoritatea activităților didactice vor avea loc online? Rectorii celor patru mari universități din Timișoara vor vorbi despre provocările începutului de an universitar în timpul pandemiei și modalitățile prin care universitățile pot asigura calitatea învățământului cu ajutorul noilor tehnologii.

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul ID/IFR și e-Learning, în colaborare cu IEEE România, Alianța Română a Universităților Tehnice și Asociația EDEN invită pe toți cei interesați miercuri, 16 septembrie 2020, ora 16:00, la cel de-al XII-lea webinar din seria #impreunaonline: Provocările începutului de an universitar în timpul pandemiei. Rectorii celor patru mari universități din Timișoara vor vorbi despre provocările începutului de an universitar în timpul pandemiei și modalitățile prin care universitățile pot asigura calitatea învățământului cu ajutorul noilor tehnologii.

Prezintă: 

Conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan – rector Universitatea Politehnica Timișoara,

Prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea – rector Universitatea de Vest din Timișoara,

Prof.univ.dr. Octavian Marius Crețu – rector Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara,

Prof.univ.dr. Cosmin Alin Popescu – rector Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Moderator: Dr. ing. Diana Andone – Universitatea Politehnica Timișoara.

Participarea este gratuită iar participanților li se vor emite în continuare Open Badges (Certificate digitale deschise). Informații despre eveniment sunt disponibile accesând link-ul: https://elearning.upt.ro/ro/comunitate/webinar-impreunaonline-provocarile-inceputului-de-an-universitar-in-timpul-pandemiei/

Formularul de înscriere este disponibil aici: https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_3GtzdlFoSVSNbK01ojsdbQInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...