Provocarea Muzeului National al Banatului din Timisoara. Voteaza cea mai frumoasa casa! Foto

TIMISOARA. Dupa succesul primei editii, Muzeul National al Banatului a organizat si in 2021 concursul „Cea mai frumoasa casa din Banat”. Competitia a ajuns deja in faza finala, in care publicul urmeaza sa decida care dintre propuneri va fi castigatoare.

CITESTE SI: Timisoara cere bani prin programul Anghel Saligny pentru Pasajul Solventul si 2 pasarele pietonale. Lista completa cu proiectele de infrastructura depuse de primariile din Timis

In 2021 au fost inscrise in competitie 129 de fotografii, iar juriul a avut de lucru, trebuind sa aleaga numai 12 care au intrat in marea finala.

Cele 12 fotografii reprezentand casele au fost selectate de o comisie formata din arheologul Dan Leopold Ciobotaru, fotograful Milan Sepetan, muzeograful Corina Cranciova si artistul plastic Giulia Delcea, dar ultimul cuvant il va avea publicul. Pana in 19 noiembrie, cei care doresc sa isi spuna parere o pot face intrand pe pagina de Facebook a Muzeului si pot da un like pentru casa pe care o prefera. Un like=un vot.

Muzeul National al Banatului pune la bataie si premii, constand in carti si obiecte de arta, care au o valoare totala de 10.000 de lei, recompense ce vor fi impartite astfel:
Locul I: 4.000 lei
Locul II: 2.500 lei
Locul III: 1.500 lei
Mentiuni: 2000 lei

Mai mult, cele 12 finaliste vor reprezenta cate o pagina din calendarul Muzeului National al Banatului 2022.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Gigi spune:

    astea sunt poze, nu fotografii!

  2. Timis Ioana spune:

    Toate sunt deosebite dar ochii mei o vad m-ai frumoasa ,dichisita casa din 1925 cea cu albastru și căruță cu flori