Noutati :

Provocarea 4DX ajunge la Shopping City Timisoara!

18 iulie, 2019 - 10:41 AM
Autor: Redactie      
Categorie: FUN
0

Provocarea 4DX, cea mai intensă experiență garantată de Cinema City ajunge în acest weekend la Shopping City Timișoara. Timp de două zile, 20-21 iulie, Cinema City îi așteaptă pe toții fanii filmelor de acțiune să experimenteze scaunul mobil 4DX și să își testeze limitele în cadrul unei provocări pe acesta, în piațeta din zona Zara, în intervalul orar 12:00-20:00.

Caravana a pornit de la Comic Con, unde, timp de 3 zile, peste 50.000 de oameni și-au testat puterea de a rezista caruselului de mișcări generate de provocarea 4DX. Printre cei care au admirat temerarii ce și-au încercat puterile s-a regăsit și celebrul Manu Bennett, actor cunoscut pentru rolurile din „Spartacus”, „Arrow” sau seria „The Hobbit”.

Și, asemenea actorilor celebri care au trecut pe la standul de la Comic Con, toți vizitatorii Shopping City Timișoara vor avea ocazia de a-și testa rezistența și reflexele. Este de ajuns să accepte provocarea 4DX, să țină bine de cutia de popcorn și se vor bucura, la final, de o surpriză pe loc: o cutie reală de popcorn și o fotografie din timpul experienței.

De altfel, centrul comercial din Timișoara este printre doar cele 5 locații din țară unde experiența autentică și completă a formatului 4DX este disponibilă. Acesta reprezintă îmbinarea perfectă dintre cele mai noi și mai spectaculoase premiere și sala de cinema, unde scaunele high-tech mobile, cu mişcări fluide şi dinamice, şi efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceaţa, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, te fac să trăiești orice film pe pielea ta.

Următoarele titluri de care vizitatorii Shopping City Timișoara se vor putea bucura în format 4DX sunt: The Lion King 3D (din 19 iulie), Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D (din 2 august), The Angry Birds Movie 2 3D dub (din 9 august).

Detalii despre cea mai mare intensă experiență a lunii pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și de pe pagina de Facebook.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...