Protestul continua in centrul Timisoarei. Cati oameni s-au adunat in Piata Operei? GALERIE FOTO!

TIMISOARA. A treia zi de proteste in Piata Operei din Timisoara. Dupa ce in urma cu trei zile oamenii au umplut centrul orasului si joi s-au adunat aproximativ 3000 de protestatari, vineri, la ora inceperii mitingului au fost prezenti in Piata doar vreo 200 de oameni.

protest-piata-operei-ziua-3 (1)
Cu toate acestea, se asteapta ca numarul timisorenilor care vin la protest sa creasca.

protest-piata-operei-ziua-3 (5)

Oamenii indura frigul, dar si ceata care s-a lasat peste oras, si scandeaza lozinci.

UPDATE 20.00: Protestatarii au pornit intr-un mars spre Complexul Studentesc, urmand acelasi traseu ca in urma cu o zi. Oamenii au mers apoi la Palatul Administrativ, de unde mai apoi s-au imprastiat.

Foto: Virgil Simonescu

CITESTE SI: Protest in strada la Timisoara! Oamenii s-au adunat in Piata Victoriei, locul simbol din care s-a schimbat istoria Romaniei. Ce cer acum timisorenii? FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: In mars, Timisoara lanseaza prima LISTA de REVENDICARI! FOTO si VIDEO!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Andrei spune:

  Ce se intelege din fraza „si ieri s-au adunat aproximativ 3000 de protestatari, vineri, la ora inceperii mitingului au fost prezenti in Piata doar vreo 200 de oameni.” ? Au fost 3000 sau 200 ? Eu am trecut pe acolo pe la ora 20:15 si cred ca nu erau nici 50. De unde aveti aceste numere ?

 2. PO-primavara-1990 spune:

  ceea ce este neclar pentru multi a-politici este cum vad „demonstrantii” solutionarea problemelor.
  Intrebari pertinente (ramese din 1990, primavara):
  (1) daca se organizeaza”imediat” alegeri anticipate, va fi in stare „strada” din Timisoara, Cluj, Arad s.a, sa se organizeze intr-o maniera unitara? daca nu, vor profita „tot ei”, cu obrazele cosmetizate (fardate); sau?
  (2) Cum ajunge in „piata uniersitatii” (la Bucuresti) si cum se materializeaza gandurile reale, pertinente a celor din celelalte orase, Timisoara, Cluj, Arad s.a..?
  In caz contrar unor solutii reale, imi este teama ca vor fi servite alte interes.