Protest spontan la Finante in Timisoara. Peste 100 de angajati, in holul institutiei

TIMISOARA. Protest la Administratia Finantelor Publice Timisoara. In jurul pranzului, peste 100 de angajati au decis sa se adune in holul institutiei pentru a-si exprima nemultumirea cu privire la reorganizarea activitatii din Finante, potrivit unei hotarari a Guvernului.

CITESTE SI: Vom avea patinoar in plin centru, la Timisoara. Foto si video 

Oamenii se tem ca aplicarea ei va duce la reducerea mai multor posturi.

Angajatii de la Finante nu au oprit activitatea cu publicul, aceasta desfasurandu-se la ghisee fara probleme.

Va reamintim,  Directiile judetene ale ANAF vor prelua administrarea contribuabililor mijlocii de la opt directii regionale, dupa cum a decis Guvernul in 11 noiembrie, care a adoptat o HG privind organziarea si functionarea institutiei.

Actul normativ prevede desfiintarea unor administratii fiscale pentru contribuabili mijlocii din cadrul Directiilor generale regionale din Iasi, Galati, Ploiesti, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov, infiintarea unui Serviciu intern de prevenire si protectie, în baza Legii securitătii si sănătătii în muncă, precum si înfiintarea unui Birou pentru protectia datelor cu caracter personal.

In această situatie se impune desfiintarea Administratiilor fiscale pentru contribuabili mijlocii din cadrul Directiilor Generale Regionale ale Finantelor Publice Iasi, Galati, Ploiesti, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov, arată expunerea de motive.

Personalul administratiilor pentru contribuabili mijlocii constituite la nivel de regiune se preia, în conditile legii, în cadrul structurilor de specialitate sau suport din unitătile fiscale care realizează administrarea obligatiilor fiscale datorate de contribuabilii mijlocii de la nivelul judetelor sau al municipiului Bucuresti, dupa caz.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Acuma ca aveti salarii mai mari, primiti si munca pe masura, nu inteleg de ce protestati.
    Cafeluta se bea pe timpul privat, nu pe banul public. Asa ca inapoi la munca, incet dar sigur.