Propunerile PNL: Zi libera de votare pentru studenti si spital regional la Timisoara

TIMISOARA. Liderul liberalilor, Alina Gorghiu, a declarat ca vrea ca data de 12 decembrie sa fie zi libera pentru studenti pentru ca acestia sa fie incurajati sa mearga la vot si a vorbit despre construirea, la Timisoara a unui spital regional.

Data de 12 decembrie, este luni, dupa alegerile parlamentare. Cred ca statul roman ar trebui sa acorde o zi libera pentru studenti. Nu ar fi o premiera nici in Romania, nici in alte state. Nu cred ca e o miza foarte importanta. Sper ca toti vom face toate eforturile astfel incat sa le garantam oamenilor dreptul la vot si cred ca studentii sunt o categorie care sa fie capacitata la vot in acest an”, a spus Alina Gorghiu.

Presedintele PNL a mai spus ca studentii ar trebui sa aiba si gratuitate pe mijloacele de transport, in aceasta zi.

Spital regional la Timisoara

Alina Gorghiu a mai spus ca in programul de guvernare al PNL este prevazuta construirea a opt spitale regionale in Romania, intre care unul la Timisoara.

Cele opt spitale regionale sunt in proiectul nostru de guvernare, unul e localizat la Timisoara. O alta masura foarte importanta pe sanatate este sa demaram proiectul cu cele 900 de case ale medicului. E un proiect care reflecta lipsa de resursa de medici, mai ales in mediul rural si urbanul mic”, a spus Gorghiu.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...