Noutati :

Propunere la Consiliul Judetean: Balconul Palatului Administrativ din Timisoara sa fie declarat un simbol al Revolutiei!

19 decembrie, 2011 - 11:24 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Lideri ai revolutionarilor au participat la ultima sedinta de plen a Consiliului Judetean Timis si au propus construirea unui monument care sa marcheze faptul ca Timisoara a devenit primul oras liber de comunism in 1989.

Liderii revolutionarilor din Timisoara au propus, in plenul Consiliului Judetean Timis, ca la intrarile in oras sa fie amplasate inscriptii care sa arate ca Timisoara a devenit primul oras liber de comunism, in 1989. De asemenea, ei au mai propus ca in Timisoara sa fie ridicat si un monument care sa marcheze acelasi moment de libertate.

In urma cu 22 de ani, timisorenii au avut credinta ca nu vor fi infranti. Puteam fi distrusi, dar nu infranti. Intrarea in Uniunea Europeana a fost posibila pentru ca niste oameni au avut taria sa pune mai presus de interesele familiei lor, interesele Revolutiei. As propune ca cinstirea zilei de 20 decembrie 1989 sa fie facuta in fiecare an, sa punem mare pret pe ce am realizat in urma cu 22 de ani„, a declarat revolutionarul Ioan Savu, in plenul CJT.

Si liderul CJT, Constantin Ostaficiuc a venit cu o propunere. El a spus ca balconul Palatului Administrativ sa devina un simbol al Revolutiei.

Balconul Palatului Administrativ ar trebui sa devina un simbol al Revolutiei, la fel ca balconul Operei„, a declarat Ostaficiuc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...