Noutati :

Propunere de lege: Amenda pentru cei care isi opresc caloriferele iarna

7 februarie, 2014 - 06:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC) a propus o solutie prin care romanii sa fie obligati de lege sa tina caloriferele pornite tot timpul.

Potrivit directorului ANRSC, Doru Ciocan, institutia va analiza o metoda prin care sa le fie impusa utilizatorilor din sistemul termic centralizat o temperatura de 20 de grade, prin reglementari si sanctiuni pentru cei ce nu le respecta.

„Vom gasi o formula matematica intr-un program de calcul si ii vom obliga prin lege pe cei care si-au inchis repartitoarele si care primesc caldura de la vecinii cu caldura pornita sa plateasca gigacaloria consumata”, a declarat Doru Ciocan, presedintele ANRSC, conform ziarulring.ro.

Ciocan si-a argumentat pozitia prin faptul ca „Romanii simt nevoia sa se fenteze unii pe altii, asta este gena noastra”.

Sursa: ro.stiri.yahoo.comInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...