Noutati :

Proprietarul clubului River Deck, amendat pentru ca a ridicat constructia fara autorizatie si somat sa o darame

5 iulie, 2012 - 01:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

Politistii locali din cadrul Serviciului Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal au facut verificari pe Bd-ul Vasile Parvan nr.5, unde s-a semnalat ridicarea unei constructii fara autorizatie, mai precis clubul River Deck.

La fata locului, administratorul firmei detinatoare a clubului, S.C. Underground S.R.L., a declarat verbal ca nu detine autorizatie de construire pentru aceasta, de problema executarii constructiilor si a actelor aferente acestora ocupandu-se asociatul sau, al carui nume nu a dorit sa il faca cunoscut.

Acestuia i s-a adus la cunostinta ca in cazul in care constructiile executate la imobilul amintit au fost realizate fara autorizatie de construire, in conformitate cu legea, fapta de a fi executat constructiile mentionate reprezinta contraventie, urmand in acest sens sa fie intocmit un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor.

Acesta a fost invitat la sediul Directiei Politia Locala Timisoara pentru a pune la dispozitie documentele solicitate, dar nu s-a prezentat. in consecinta, politistii au  intocmit procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor pentru executarea de catre S.C. Underground S.R.L., in cursul lunii iunie anul 2012, in Timisoara, Bd-ul Vasile Parvan nr.5, a unei constructii in regim parter realizata din podina de lemn, structura de rezistenta din lemn si partial metal avand acoperis partial din structura metalica si panza, fara autorizatie de construire conform Legii 50/1991 rep.

Sanctiunea aplicata este in valoare de 5000 lei, dispunandu-se totodata desfiintarea cladirii si aducerea terenului la starea initiala avand ca termen data de 08.07.2012. Potrivit datelor Primariei Municipiului Timisoara terenul pe care afla constructia este in proprietatea Municipiului Timisoara – domeniu public.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...