Noutati :

Proprietarii de terenuri de pe traseul Centurii de Sud, chemati sa-si primeasca banii. Cat ia fiecare? Anuntul DRDP Timisoara

29 ianuarie, 2020 - 09:37 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Incepe exproprierea. Proprietarii de terenuri aflate pe traseul Centurii de Sud sunt chemati sa prezinte actele la sediul DRDP Timisoara pentru a fi despagubiti. Banii pentru exproprieri au fost deja alocati de Guvern inca de la finele anului trecut.

CITESTE SI: Va costa aproape 3 milioane de euro pe km. A fost semnat contractul pentru supervizarea lucrarii de constructie la Centura de Sud Timisoara. Harta traseului final 

Persoanele care detin proprietati pe coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica de interes national “Varianta de ocolire Timisoara Sud” sunt rugate sa transmita catre DRDP Timisoara actele de proprietate pentru terenurile care fac obiectul exproprierii si o copie dupa actul de identitate al fiecarui proprietar pe urmatoarele cai:
Email: [email protected], Fax: 0256/246.602, Adresa postala: Str. Coriolan Baran nr. 18, Timisoara, jud. Timis.NU este necesară prezentarea personală la sediul D.R.D.P. Timișoara, documentele solicitate pot fi transmise și online sau prin posta. Documentele se vor transmite in termen de 20 de zile de la data notificării primite prin poștă„, transmit reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Lista cu terenurile proprietate privata supuse exproprierii, imobile aflate pe raza municipiului Timisoara si a localitatilor Sanmihaiu Roman, Sag, Giroc, Mosnita Noua si Ghiroda, proprietarii sau detinatorii acestora, precum si sumele cu care vor fi despagubiti poate fi consultata AICI.

Cat priveste viitoarea Centura de Sud, atat de asteptata la Timisoara, deocamdata nu s-a facut nici macar o sapatura, desi contractul cu firma care o va construi e semnat inca din decembrie 2018. Zilele trecut a fost iscalit contractul cu cei care vor superviza lucrarea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Vă dați seama după spusele PĂCĂLICIULUI DOBRA, timișorenii așteptau să meargă pe șoseaua de centură dar el nu făcea altceva decât să facă planuri cu ceilalți psd-iști primari în GIROC, ȘAG și PARȚA cum să facă dintr-o șosea care trebuia normal să fie în regim de autostradă un drum de țară pe unde au ei afaceri și teren de vânzare, fără ca oamenii să știe că trebuie să prezinte cu actele de proprietate pentru a fi despagubiti, în schimb nouă ne spunea in urma cu jumătate de an că exproprierile sunt facute.

  2. Asa o sa se bucure urmasii lor de imbecilitatea lor o generatie ratata pentru o punga de euro :))

  3. Curios este faptul că nimeni, dar apsolut nimeni, din politică, ziariști, societate civilă sau psihopați care înjură toată ziua primarul nu au avut nici o reacție la bătaia de joc al psd-ului adresată orașului nici atunci cad au văzut harta șoselei care începând cu Calea Buziașului se transformă într-un drum de țară pe moșiile primarilor psd-iști din GIROC, ȘAG, PARȚA, și SAMIHAIU ROMÂN. Toată pleava usr-istă în frunte cu servitorul lui Köhler înjură când primăria taie un copac pentru a lărgi o stradă dar nici unul nu și-a pus intrebarea cu ce va ajuta acest drum de țară la micșorarea poluării din Timișoara înafară de câteva camioane care nu vor mai trece prin oras.
    În loc să te urci pe ea în Calea Șagului și să cobori pe autostradă și invers toate mașinile mici din Calea Șagului vor face acelaș lucru ca astăzi vor trece prin centru să poată ajunge în zona UNT și invers.