Noutati :

Proprietarii de centrale de apartament vor plati mai mult pentru incalzire

7 decembrie, 2019 - 02:51 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: NATIONAL
1

Proprietarii de apartamente care s-au debransat de la sistemjul centralizat de incalzire si si-au instalat centrale de apartament vor contribui la costurile cu incalzirea in spatiile comune din blocuri.

CITESTE SI: Incendiu violent la un atelier de prelucrare a lemnului. Case in pericol. Foto 

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a hotarat joi ca Dreptul Uniunii nu se opune unei reglementari nationale care prevede ca fiecare proprietar al unui apartament dintr-o cladire aflata în proprietate comuna este obligat sa contribuie la costurile incalzirii partilor comune.

Decizia CJUE a fost data într-un caz din Bulgaria, dar se aplica la nivel european. Instanța a hotarat ca alimentarea cu energie termica a instalatiei interioare si, implicit, a partilor comune ale unei cladiri aflate in proprietate comuna, efectuata ca urmare a unei decizii de racordare a acestei cladiri la incalzirea centralizata adoptate de coproprietatea acesteia, conform dreptului national, nu constituie o furnizare nesolicitata de energie termica centralizata.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Au mai rămas ceva moace de cadorisit prin colterm după ce au concediat instalatorii și au umplut schema cu muhaiale plimbătoare de hârțoage.Management, ce mai…Clămpăneau acu câțiva ani de cogenerare și distribuție orizontală dar au păpat banii pe”studii” și li s-a terminat plăcinta dar nu-i nimic, are balta fraieri.