Noutati :

„Proiectul Timisoara Capitala Culturala Europeana e in armonie cu festivalul carnatilor si al micilor!”

3 septembrie, 2015 - 04:15 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
3

TIMISOARA. Liderul consilierilor locali ai PSD Timisoara, Alfred Simonis, a criticat in termeni duri campania Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021 in care timisorenii sunt indemnati sa se filmeze in timp ce fac 21 de flotari. Simonis a spus ca aceasta campanie este cel mai penibil demers pe care l-a vazut.

CITESTE SI: Cu ce prostii visam sa castigam titlul de Capitala Europeana a Culturii pentru Timisoara? Cu transpiratie, in concursuri de flotari!

Campania Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021 este cel mai penibil demers pe care l-am vazut. Pe de alta parte este in armonie cu ce se intampla in Timisoara in aceste zile. Este in armomnie cu festivalul carnatilor si al micilor. Primarul spune ca dansul nu este responsabil. Iata ca primarul care stie si face tot, cand isi da seama ca sunt campanii penibile, se indeparteaza”, a declarat Alfred Simonis.

alfred simonis

Presedintele PSD Timisoara, Sebastian Raducanu a spus, la randul sau ca nu crede ca cele 21 de flotari vor creste punctajul Timisoarei in drumul spre ravnitul titlu de Capitala Culturala Europeana.

Nu putem sa ne facem de ras cu astfel de proiecte. Mi se pare o aberatie cel putin. Aceasta Asociatie a primit niste bani pentru a promova Timisoara. Nu cred ca 21 de flotari este o actiune spectaculoasa care ne va creste punctajul. Il rog pe domnul primar sa se implice. Dansul apare pe toate panourile din Timisoara asumandu-si mai multe actiuni. Sa isi asume si Timisoara Capitala Culturala Europeana”, a spus Raducanu.

Ambii social- democrati au recunoscut ca nu au auzit de campania ”Poarta o carte” a Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021, dar au considerat-o mai potrivita decat pe cea cu flotarile.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Timișoara n-are un post TV cu bătaie națională prin care să se propage pe tot cuprimsul româniei valorile spiritului timișorean aflat cu desăvârșire pe cale de dispariție. Timișoara n-are nici măcar un brand de ziar sau post Radio influent, indiferent despre ce ar fi, politică, muzică, cultură, etc.. Intelectualii „Cimișorii” lipsesc cu desăvârșire. Ce a devenit de fapt „Cimișoara”? O adunătură făloasă de taragotiști bănățeni care cântă muzică polulară pe Tele Europa Nova Timișoara și care este invadată de oltenii momiți de mirosul sângelui oferit de multinaționale. Asta e tot. În rest, clădirile mâncate de igrasie nu sunt gândite de bănățenii, moldovenii, oltenii, ardelenii, maramureșenii, bulgarii catolici, sârbii, croații, ucrainenii, aromânii, basarabenii, etc. din Timișoara, ci de niște civilizații de mult apuse care nu erau bănățeni cărășeni, lugojeni, jimbolieni, etc., ci ingineri și arhitecți austrieci și unguri morți de foarte multă vreme și care n-au avut urmași printre noi românii 😉

  2. Cred ca festivalul „carnatilor si a micilor” nu prea are nimic cu ideea capitalei culturale, doar daca nu dorm sa devenim „Carnitoara” (in loc de Timisoara)

  3. De acord cu parerea cum ca festivalul „carnatilor si a micilor” nu prea are nimic cu ideea capitalei culturale, si ca – in acest context – ar trebui numit festivalul „carnatarilor mici”.
    Nu ca un astfel de festival al „carnatilor si a micilor” nu este bine venit (dar ce are … cu …?).