Noutati :

Proiectul SIA VEST, organizat de CCIA Timis, merge mai departe

11 mai, 2020 - 09:44 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. În contextul pandemiei generate de noul coronavirus, eforturile Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș se concentrează asupra susținerii intereselor agenților economici care se confruntă cu dificultăți majore, prin măsuri menite să faciliteze reluarea activității și revenirea la normalitate.

Prioritara este și sprijinirea firmelor aflate la început de drum, beneficiare de finanțări nerambursabile și care s-au obligat prin proiect să deruleze anumite activități, să angajeze salariați. Acestea trebuie ajutate să-și îndeplinească indicatorii din planul de afaceri selectat, pentru a supraviețui.

Astfel, în calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, CCIA Timiș continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea celor 24 de start-up-uri înființate în cadrul proiectului care au reușit să demareze cu succes activitatea.

Reamintim că Proiectul SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi. Până în prezent, cele 24 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

***

Informații suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: [email protected], Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...