Proiectul City Business Centre reprezinta Romania intr-o expozitie europeana de arhitectura

Complexul de cladiri City Business Centre Timisoara, din Piata 700, reprezinta Romania intr-o prestigioasa expozitie europeana de arhitectura sustenabila, al carei vernisaj va avea loc in 30 noiembrie, la sediul din Bruxelles al Parlamentului European. Expozitia este organizata de catre Architects’ Council of  Europe (ACE) si este prilejuita de celebrarea a 20 de ani de fiintare a acestei structuri. Organizatia grupeaza toate asociatiile nationale ale arhitectilor, tara noastra fiind prezenta in acest consiliu prin Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR). Pentru fiecare tara membra ACE, organizatia nationala a arhitectilor a transmis mai multe propuneri. Consiliul European a ales cate un singur proiect pentru fiecare dintre cele 26 de tari participante. „Ne  onoreaza faptul ca un proiect din Timisoara reprezinta Romania intr-o manifestare atat de prestigioasa. Satisfactia este cu atat mai mare tinand cont de faptul ca selectia a fost facuta de  Architects’ Council of  Europe”, a spus declara Ovidiu Sandor, CEO Modatim Investment SA. Dupa deschiderea la Parlamentul European, evenimentul generic „ACE Exhibion on Sustainable Architecture” va fi prezentat la Palatul Artelor din Bruxelles. Timp de doi ani, expozitia internationala de arhitectura va fi itinerata in mai multe orase europene din tarile membre ACE. "Sarbatorim in acest an 40 de ani de la infiintarea Facultatii de Arhitectura de la Timisoara. Cu atat mai mult, selectarea proiectului nostru vine intr-un moment deosebit si suntem foarte onorati. Premiul Green Building of the Year oferit de RoGBC proiectului a cantarit considerabil in alegerea sa de catre A.C.E.", a spus Vlad Gaivoronschi, arhitectul proiectului. Amplasat in centrul Timisoarei,  in vecinatatea Pietei 700, complexul City Business Centre este proiectat de biroul de arhitectura Andreescu & Gaivoronschi. Desfasurate pe o suprafata totala de 35.000 mp, cele cinci cladiri (dintre care trei deja finalizate) alcatuiesc cel mai important centru economic din vestul tarii, oferind birouri clasa A, spatii de servicii si de recreere, parcari si zone verzi. Investitia totala a Modatim Investment SA in proiectul City Business Centre va depasi 50 de milioane de euro.

Complexul de cladiri City Business Centre Timisoara, din Piata 700, reprezinta Romania intr-o prestigioasa expozitie europeana de arhitectura sustenabila, al carei vernisaj va avea loc in 30 noiembrie, la sediul din Bruxelles al Parlamentului European. Expozitia este organizata de catre Architects’ Council of  Europe (ACE) si este prilejuita de celebrarea a 20 de ani de fiintare a acestei structuri. Organizatia grupeaza toate asociatiile nationale ale arhitectilor, tara noastra fiind prezenta in acest consiliu prin Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR). Pentru fiecare tara membra ACE, organizatia nationala a arhitectilor a transmis mai multe propuneri. Consiliul European a ales cate un singur proiect pentru fiecare dintre cele 26 de tari participante.

„Ne  onoreaza faptul ca un proiect din Timisoara reprezinta Romania intr-o manifestare atat de prestigioasa. Satisfactia este cu atat mai mare tinand cont de faptul ca selectia a fost facuta de  Architects’ Council of  Europe”, a spus declara Ovidiu Sandor, CEO Modatim Investment SA. Dupa deschiderea la Parlamentul European, evenimentul generic „ACE Exhibion on Sustainable Architecture” va fi prezentat la Palatul Artelor din Bruxelles. Timp de doi ani, expozitia internationala de arhitectura va fi itinerata in mai multe orase europene din tarile membre ACE.

„Sarbatorim in acest an 40 de ani de la infiintarea Facultatii de Arhitectura de la Timisoara. Cu atat mai mult, selectarea proiectului nostru vine intr-un moment deosebit si suntem foarte onorati. Premiul Green Building of the Year oferit de RoGBC proiectului a cantarit considerabil in alegerea sa de catre A.C.E.”, a spus Vlad Gaivoronschi, arhitectul proiectului.

Amplasat in centrul Timisoarei,  in vecinatatea Pietei 700, complexul City Business Centre este proiectat de biroul de arhitectura Andreescu & Gaivoronschi. Desfasurate pe o suprafata totala de 35.000 mp, cele cinci cladiri (dintre care trei deja finalizate) alcatuiesc cel mai important centru economic din vestul tarii, oferind birouri clasa A, spatii de servicii si de recreere, parcari si zone verzi. Investitia totala a Modatim Investment SA in proiectul City Business Centre va depasi 50 de milioane de euro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...