Noutati :

Proiectii uriase pe cladirea Rectoratului Politehnicii din Piata Operei. Celebram Timisoara, primul oras liber din Romania

12 decembrie, 2011 - 04:51 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. 50 de picturi care exprima libertatea, realizate de elevi si studenti din Timisoara, vor fi proiectate saptamana viitoare pe cladirea Rectoratului Universitatii Politehnica din centrul orasului.

In plus, pentru a onora Timisoara ca fiind primul oras liber din Romania, artistii de la Romanian Brass Quintet vor sustine un concert instrumental.

Se intampla in 20 decembrie, chiar in fata operei timisorene, intr-un spectacol impresionant de muzica, lumina si culoare. Cei mai talentati elevi ai Timisoarei vor imbraca fatada Rectoratului cu viziunea lor despre libertate.

Spectacolul nocturn se va desfasura sub forma unui concurs in cadrul caruia participantii vor picta pe un suport de sticla fatada Rectoratului, urmand ca aceste picturi sa fie proiectate pe cladire, astfel materializandu-se la scara 1:1 opera realizata de acestia.

Cele mai bune lucrari vor fi notate de un juriu, care va desemna castigatorii. Elevii si studentii vor picta cu o zi inainte cele 50 de lucrari, chiar in Atelierul lui Mos Craciun din Piata Operei, pentru ca in 20 decembrie, de la ora 17:00 sa aiba loc concertul instrumental, iar de la ora 18:00 sa fie proiectate imaginile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...