Noutati :

Proiectele PP-DD din Parlament, respinse pe banda rulanta

22 martie, 2013 - 12:21 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Presedintele PP-DD Timis, deputatul Adrian Diaconu, a declarat ca partidul din care face parte a depus in Parlament atat o motiune simpla, cat si mai multe amendamente la proiecte de legi, insa toate au fost respinse.

Saptamana trecuta am avut motiunea simpla pe tema Schengen. Am mai avut iesiri publice si am dezavuat usurinta cu care am votat o politica a strugurilor acri, in care am spus ca daca nu ne-ati vrut,  nu va vrem nici noi. Trebuie sa cadem de acord ca am aderat la un club care are principii si daca noi spunem ca nu vrem sa fie cetateni de mana a doua, trebuie sa ne asumam ceea ce au asumat si alte tari. A fost respinsa la vot, desi era bun continutul, insa s-au legat de chestiuni de limba.  Au fost supuse votului in plen proiecte de lege privind instituirea unui cazier profesional, propunere pertinenta. Era bine ca fie urmarit traseul profesional, ca ne trezim in functii publice cu persoane nu tocmai potrivite”, a declarat Diaconu.

Potrivit lui Diaconu, motiunea simpla a fost respinsa din cauza unor greseli de ortografie. ”Motivele pentru care au respins motiunea, au fost de natura ortografica, a fost scris Moldova in loc de Republica Moldova, de exemplu”, a precizat Diaconu.

Si alte propuneri ale parlamentarilor PP-DD au fost respinse in Forul legislativ.

Au fost supuse votului in plen proiecte legislative care vizau instituirea unui cazier profesional, de asemenea, am avut o propunere pentru ca militarii sa aiba drept de vot, ma refer la cei aflati in misiune, in strainatate. Toate acestea au fost respinse”, a spus Diaconu.

Pe de alta parte, parlșamentarii PP-DD s-au abtinut de la votul Statutului Parlamentarilor, ce a fost votat in aceasta saptamana.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...