Noutati :

Proiectele pentru Timisoara, socotite drept cele mai importante de catre locuitori: doua spitale si inca o bucata de Centura. Mai puteti vota cateva zile. Am putea primi bani macar pentru unul

4 martie, 2019 - 03:36 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Se selecteaza de catre Banca Mondiala si Federatia Zonelor Metropolitane si Aglomerarilor Urbane din Romania proiecte de investitii majore, iar Timisoara are o sansa sa obtina un loc pe lista finantatorilor.

CITESTE SI: Viu colorata si moderna, noua maternitate cu bani europeni de la Timisoara, intr-o noua etapa. Consiliul Judetean Timis: Urmeaza licitatia pentru proiectul tehnic si executie 

Consiliul Judetean Timis a inscris in program 10 obiective pentru Timisoara, iar locuitorii sunt indemnati sa voteze o ierarhizare a acestor proiecte. Printre ele: Spitalul Regional, Institutul Oncologic, Sala Polivalenta, un nou stadion sau soseaua de mare viteza care sa lege Timisoara de Belgrad, sau un Aquapark. Este vorba de obiective a caror valoare depaseste 700 de milioane de euro.

Campania de consultare publica desfasurata de Banca Mondiala, in privinta investitiilor pe care cetatenii le socotesc prioritare continua. Oamenii mai pot vota pana in 22 martie.

Pana in acest moment ierarhia arata astfel: 1. Constructia Spitalului Regional de Urgenta Timisoara; 2. Varianta de Ocolire Timisoara Nord-Vest; 3. Spitalul Regional de Oncologie, a anuntat pe pagina sa de Facebook presedintele Consiliului Judetean Timis Calin Dobra.

Va invit sa va implicati in continuare in ierarhizarea proiectelor strategice pentru comunitatea noastra, pana pe 22 martie, accesand acest chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.”, a precizat liderul CJT.

Intregul proces de selectie va fi gestionat de catre Banca Mondiala si Federatia Zonelor Metropolitane si Aglomerarilor Urbane din Romania, iar unul dintre proiectele propuse ar putea primi finantare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Implicati-va, rugati-va la partid si se va face. Pe hartie, evident.

 2. Daca era sondajul pe facebook-ul primarului sondajul era de forma:
  1) vreti fantana cantatoare de 4 milioane €?
  2) sunteti de partea PSD-ului.

 3. Din punctul meu de vedere nu ma intereseaza cine le face ci sa se faca odata .
  Politicienii ar terebi sa lase disputele politice si sa se inplice faptic la nevoile comunitatii .
  De studii pe hiirtie ne-am saturat privindu-le ciit sunt de frumoase in rest toate cele bune si sa se faca cele propuse in interesul cetateanuliu de riind