Noutati :

Proiectele pentru Timisoara, socotite drept cele mai importante de catre locuitori: doua spitale si inca o bucata de Centura. Mai puteti vota cateva zile. Am putea primi bani macar pentru unul

12 martie, 2019 - 09:48 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Se selecteaza de catre Banca Mondiala si Federatia Zonelor Metropolitane si Aglomerarilor Urbane din Romania proiecte de investitii majore, iar Timisoara are o sansa sa obtina un loc pe lista finantatorilor.

CITESTE SI: Platforma de aterizare pentru elicopter, pasarela pe 2 nivele si suprainaltarea Pediatriei. Ce alte constructii mai trebuie facute dupa ce se finalizeaza noul corp de cladire de la Spitalul de Copii din Timisoara 

Consiliul Judetean Timis a inscris in program 10 obiective pentru Timisoara, iar locuitorii sunt indemnati sa voteze o ierarhizare a acestor proiecte. Printre ele: Spitalul Regional, Institutul Oncologic, Sala Polivalenta, un nou stadion sau soseaua de mare viteza care sa lege Timisoara de Belgrad, sau un Aquapark. Este vorba de obiective a caror valoare depaseste 700 de milioane de euro.

Campania de consultare publica desfasurata de Banca Mondiala, in privinta investitiilor pe care cetatenii le socotesc prioritare continua. Oamenii mai pot vota pana in 22 martie.

Pana in acest moment ierarhia arata astfel: 1. Constructia Spitalului Regional de Urgenta Timisoara; 2. Varianta de Ocolire Timisoara Nord-Vest; 3. Spitalul Regional de Oncologie, dupa ce au votat 5667 cetateni.

Timisoara e acum pe locul 5 in topul national provizoriu ca numar de votanti pentru proiecte prioritare.

Pana in 22 martie mai puteti alege accesand acest chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk

Intregul proces de selectie va fi gestionat de catre Banca Mondiala si Federatia Zonelor Metropolitane si Aglomerarilor Urbane din Romania, iar unul dintre proiectele propuse ar putea primi finantare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. vrem spitale.