Proiecte de 3,6 milioane de euro la Consiliul Judetean Timis. Ce se face la Spitalul Judetean

TIMISOARA. Trei proiecte europene vor fi depuse pentru atragerea de bani europeni, de catre Consiliul Judetean Timis. Valoarea proiectelor este de 3,65 milioane de euro.

CITESTE SI: Vizita fulger pe santierele de pe Autostrada Lugoj – Deva. Ce a gasit ministrul Transporturilor pe loturile 3 si 4 

Este vorba despre modernizarea si dotarea cu aparatura a Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Timisoara, constructia a trei locuinte protejate si reabilitarea unui centru la Periam si constructia a doua locuinte protejate si reabilitarea centrului din Varias.

CITESTE SI: Te lingi pe degete. Una dintre cele mai vechi retete din Banat, in festival, aproape de Timisoara. Hai si tu!

Am votat trei proiecte care vor fi depuse pentru accesarea fondurilor europene pe Programul Operational Regional 2014-2020. Discutam de doua proiecte unde Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sunt lideri de proiect si noi parteneri alaturi de ei in implementarea acestor proiecte. Discutam de un proiect la Periam, constructia a trei locuinte protejate si reabilitarea unui centru, un proiect de 1,2 milioane de euro, discutam de Varias, cu doua locuinte protejate si reabilitarea centrului, un proiect de aproximativ 950.000 de euro, iar cel de-al treilea proiect – reabilitare, extindere si dotarea cu aparatura medicala la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul UPU a Spitalului Judetean, un proiect cu o valoare aproximativa de 1,5 milioane de euro”, a declarat Calin Dobra, presedintele CJ Timis.

Cele trei proiectele vor fi depuse in urmatoarele zile in vederea obtinerii finantarii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...