Programul Rabla va accepta cinci vouchere pentru o masina noua

Ca sa nu moara Programul Rabla si sa scape de masinile vechi ministerul Mediului pluseaza: de la anul cei care vor sa-si ia masina noua vor putea folosi cinci vouchere, nu doar trei. Ministrul Mediului propune cinci tichete, faţa de trei, cate sunt folosite in prezent pentru cumpararea unei masini noi. Si asta ca sa impulsioneze si mai mult innoirea parcului auto din Romania, care, spune Lasylo Borbely a mers foarte bine anul acesta. In total, au fost retrase, de la inceputul anului 185.000 de masini vechi. Tichetele date proprietarilor au fost folosite pentru cumpararea a aproape 40.000 de masini noi. Tichetele de anul acesta expira in 23 noiembrie.

Ca sa nu moara Programul Rabla si sa scape de masinile vechi ministerul Mediului pluseaza: de la anul cei care vor sa-si ia masina noua vor putea folosi cinci vouchere, nu doar trei.

Ministrul Mediului propune cinci tichete, faţa de trei, cate sunt folosite in prezent pentru cumpararea unei masini noi. Si asta ca sa impulsioneze si mai mult innoirea parcului auto din Romania, care, spune Lasylo Borbely a mers foarte bine anul acesta.

In total, au fost retrase, de la inceputul anului 185.000 de masini vechi. Tichetele date proprietarilor au fost folosite pentru cumpararea a aproape 40.000 de masini noi.

Tichetele de anul acesta expira in 23 noiembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.