Programul Rabla Clasic 2023. La cat ajunge prima de casare anul acesta

Vesti bune pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua prin Programul Rabla Clasic. In 2023, statul va acorda o suma mai mare de bani pentru prima de casare. Rabla Clasic este un program guvernamental prin intermediul caruia cetatenii primesc o suma de bani pentru achizitionarea unui autovehicul nou, dupa ce fac dovada casarii celui actual.

Prima de casare – suma va creste

In 2023, prima de casare pentru achizitionarea unei masini pe benzina sau motorina este de 6.900 de lei. Pentru achizitionarea a doua masini, valoarea primei este de 10.350 de lei.

De asemenea, programul prevede si bonusuri de înca 1.500 de lei pentru fiecare autoturism mai vechi de 15 ani, un eco bonus de 1.500 de lei pentru emisii si un alt eco bonus pentru vehicule cu sistem GPL. In total, ajutorul de la stat poate depasi 16.000 de lei.

Mai multe detalii AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Buga spune:

    Nu vreau sa achiziționez alta mașină, ce trebuie sa fac și cât e suma de bani pe care o primesc și cum trebuie să procedez.Fata mea are o mașină de casat dar vine în tara în luna iunie,mărește valabil programul rabla atunci? Menționez că vrea să-și ia alta mașină. Mulțumesc.