Noutati :

Programul GROW Timisoara ii invata pe elevii de liceu sa porneasca o afacere si cum sa-si aleaga viitorul!

8 iunie, 2012 - 11:33 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Studenti din toata lumea vin la Timisoara sa-i invete pe liceenii din clasa a X-a si a XI-a cum sa-se dezvolte fiecare talentul pe care il are! Programul GROW are loc intre 2 iulie si 6 august.

Organizat de AIESEC si Scoala de Valori, GROW este singurul program care aduce studenti internationali alaturi de liceeni din clasa a IX-a pana in clasa a XII-a.

Programul GROW ofera 4 ani de dezvoltare complementara prin educatie non-formala. Pentru participantii la aceasta editie organizatorii GROW propun cate 10 intalniri sub forma unor ateliere de lucru interactive incepand din 2 iulie pana pe 6 august: GROW 1.1­1.2”, ne spune Andrada Mihaela Falcoi, vicepresedinte Market Development, AIESEC Timisoara.

Trainingurile sunt sustinute in limba engleza de traineri veniti din cele 107 tari in care exista organizatia AIESEC. Editia de vara se desfasoara in 15 orase din Romania, printre care si Timisoara.

Liceenii isi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor si o atitudine care­i va sprijini in atingerea obiectivelor personale si consolidandu-si in acelasi timp increderea in sine prin provocari practice”, explica Andrada Mihaela Falcoi.

In 2011, peste 860 de absolventi de clasa a XI-­a si a XII-­a au invatat sa capete incredere in propriul potential, sa­-si contureze valorile personale si sa fie constienti de provocarile sociale si sa cultive spiritul de initiativa.

Pentru editia GROW 1.1 (pentru clasa a X-a) sesiunile sunt impartite in ateliere de lucru despre abilitati de relationare, abilitati de negociere, managementul echipei, planificarea unui proiect etc. GROW 1.2 este format din ateliere precum realizarea unui CV, antreprenoriat – o alta cale in viata, stabilirea obiectivelor s.a.

Inscrierile au loc pana pe 15 iunie pe www.growedu.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...