Programul casieriilor Aquatim la inceputul lunii iunie la Timisoara

TIMISOARA. Casieriile Aquatim, dar si birourile de relatii cu publicul au program special in primele zile ale lunii iunie.

Astfel, in perioada 1 – 5 iunie, casieriile Aquatim vor fi inchise, impreuna cu birourile de relatii cu publicul, care gestioneaza reclamatiile, contractele si avizele tehnice.

Pentru achitarea facturii de apa, pot fi utilizate metodele alternative: on-line, din contul de client pe site-ul www.aquatim.ro, prin retelele bancare, la magazinele din reteaua PayPoint, centrele de plati un-doi ale Mobile Distribution si prin serviciul Westaco Express, disponibil in statiile OMV.

In aceasta perioada Aquatim asigura permanenta echipelor de interventie pentru rezolvarea eventualelor avarii, iar serviciul de call-center/dispecerat este disponibil non-stop.
Consumatorii pot anunta lipsa apei reci, presiunea scazuta la robinet, infundarea canalului sau alte probleme ale retelelor publice de apa si canalizare la numarul de telefon 0356 914.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...