Noutati :

Programul casieriilor Aquatim, de Pasti si 1 Mai, la Timisoara

28 aprilie, 2021 - 10:35 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Atentie daca aveti facturi de achitat la apa in aceasta perioada. Casieriile Aquatim vor fi inchise cateva zile.

CITESTE SI: Deseurile periculoase din gospodarii se colecteaza gratuit in cadrul unei campanii RETIM si ADID Timis 

Astfel, atat centrul de relatii cu clientii, cat si casieriile companiei vor fi disponibile in perioada 30 aprilie – 4 mai.

Pentru achitarea facturii de apă, clientii pot utiliza metodele alternative: on-line, din contul de client pe site-ul www.aquatim.ro, prin reţelele bancare, la magazinele din reţeaua PayPoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și prin serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV. Mai multe detalii la: http://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html.

În această perioadă asigurăm permanenţa echipelor de intervenţie pentru rezolvarea eventualelor avarii, iar dispeceratul este disponibil non-stop. Consumatorii pot anunța lipsa apei reci, presiunea scăzută la robinet, înfundarea canalului sau alte probleme ale reţelelor publice de apă şi canalizare la numărul de telefon 0356 914.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...