Noutati :

Programul „Prima Masina” la Sara Motors!

28 octombrie, 2014 - 12:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: AUTO
0

Obtinerea permisului de conducere este un pas important in viata oricarei persoane, in special a adolescentilor, care iau contact cu prima lor responsabilitate mare. Totodata, alegerea primei masini este cel mai important pas in viata de sofer si de aceea e foarte important in alegerea celei mai bune.

Sara Motors va prezinta 3 mari avantaje de ce sa optati in achizitionarea unuei masini prin programul „Prima Masina”, anuntat recent de Guvern si dedicat tinerilor intre 18 si 35 de ani:

1. AVANSUL va fi intre 5 si 10%, la jumatate fata de cele practicate pe piata
2. DOBÂNDA stabilita prin lege la nivelul maxim egal cu ROBOR la trei luni+3% (aproximativ 6% la actualul nivel ROBOR) mai mica decât pe piata
3. PERIOADA de creditare de 7 ani, cu doi ani mai mare decât ofertele clasice

In plus, statul garanteaza 50% din valoarea imprumutului ceea ce va face ca bancile sa priveasca cu mult mai multa incredere dosarele clientilor.

Mai concret, pentru a achizitiona un automobil in valoare de 10.000 de euro, un tânar va trebui sa dispuna de un avans de 500 de euro precum si de suma aferenta asigurarii CASCO pentru primul an (adica in jur de 600 de euro).
Potrivit calculelor ECONOMICA.NET, tânarul va plati, pentru cei 9.500 de euro contractati prin credit pe 7 ani, o rata lunara de aproximativ 105 euro. Prin comparatie, in prezent, cea mai buna oferta de pe piata la un credit auto clasic presupune plata unui avans de 20%(2000 de euro) precum si o rata lunara de 202 euro aferenta sumei de 8.000 de euro ce va fi imprumutata de la banca.


Recomandam tinerilor sa opteze cu caldura pentru modelele Suzuki Swift si Suzuki S Cross in programul „Prima Masina”, cu precadere Suzuki Swift, fiind o masina care se incadreaza perfect tinerilor curiosi in achizitionarea unei masini sprintene de oras.

Pentru a afla mai multe detalii despre programul „Prima Masina”, va rugam sa ne contactati la adresa [email protected] sau pe site, la sectiunea ContactInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...