Noutati :

Program special pentru ridicatul gunoaielor la Timisoara, in minivacanta de 1 mai. Cum lucreaza Retim!

25 aprilie, 2014 - 03:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Atentie, timisoreni! Societatea de salubritate Retim are program special pentru ridicatul gunoaielor in minivacanta de Ziua Muncii. Casieria centrala a societatii va fi inchisa de 1 mai.

„In perioada 1 – 3 mai 2014, colectarea deseurilor menajere de la clientii RETIM Ecologic Service se va efectua conform graficelor normale de colectare. Totodata, casieria centrala a societatii va fi inchisa in ziua de joi, 1 mai 2014. Programul normal de incasari de la clienti va fi reluat incepand cu ziua de vineri, 2 mai”, transmit reprezentantii Retim.

Preluarea deseurilor la deponeul Ghizela in ziua de 1 mai se va face doar intre orele 7:00 – 15:00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Retim are de fapt program normal de colectare a deseurilor menajere in perioada 1 – 3 mai, si NU PROGRAM SPECIAL, asa cum eronat este prezentat in titlu si in prima fraza a articolului!