Program schimbat la casieriile Aquatim de Ziua Nationala, la Timisoara

TIMISOARA. Casieriile Aquatim si Centrul de Relatii cu Clientii al companiei vor avea program special de functionare de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala.

Casieriile Aquatim si centrul relatii clienti de pe str. Enric Baader nr. 11, Timisoara vor fi inchise in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie.

Reamintim clientilor ca factura de apa poate fi achitata on-line, cu card bancar, pe site-ul www.aquatim.ro, prin retelele bancare, la oficiile postale si mai multi parteneri comerciali (pentru detalii consultati sectiunea Informatii utile de pe site-ul nostru).

In zilele nelucratoare serviciul dispecerat este disponibil non-stop, la numarul de telefon 0356914, pentru preluarea sesizarilor legate de serviciile de apa si de canalizare, iar permanenta echipelor de interventie este asigurata, în functie de necesitate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...