Program schimbat la casieriile Aquatim de Ziua Nationala, la Timisoara

TIMISOARA. Casieriile Aquatim si Centrul de Relatii cu Clientii al companiei vor avea program special de functionare de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala.

Toate casieriile Aquatim si centrul relatii clienti din Timisoara vor fi inchise in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie. Factura de apa poate fi platita cu card bancar, prin platforma „Contul meu” de pe www.aquatim.ro, prin transfer bancar inclusiv online, prin aplicatia Pago, la oficiile postale si punctele de plată din retelele PayPoint, Westaco Express si centrele un-doi Mobile Distribution.

La numarul de telefon 0356914, disponibil non-stop, pot fi anuntate probleme de functionare a serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare, cum ar fi lipsa presiunii, infundari etc., iar echipele de interventii sunt mobilizate pentru a actiona la nevoie, pe toata această perioada.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...