Noutati :

Program prelungit la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru eliberarea cardurilor de asigurat!

1 septembrie, 2015 - 11:52 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Pentru a veni in sprijinul asiguratilor din judet, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a prelungit programul de lucru cu asiguratii, pentru eliberarea cardurilor nationale de asigurat.

Astfel, in perioada 1-8 septembrie 2015, orice persoana asigurata se va putea adresa CJAS Timis pentru ridicarea cardului national de asigurat, de luni pana vineri, de la ora 08.00 la ora 20.00.

Asiguratii care nu au intrat inca in posesia cardului pot sa verifice daca li s-a emis acest document prin accesarea serviciului pus la dispozitie pe site-ul CJAS.

Asiguratii carora pana la aceasta data nu li s-a emis cardul de sanatate pot beneficia de servicii medicale fara prezentarea acestuia.

Asiguratii care au pierdut sau deteriorat cardul de sanatate vor solicita eliberarea unui card duplicat la casa de asigurari. Pana la primirea noului card de sanatate, asiguratii vor avea acces la servcii medicale in baza unei adeverinte de inlocuire a cardului de sanatate ce li se va inmana in momentul in care vor depune cererea pentru emiterea cardului duplicat.

Pentru asiguratii care implinesc varsta de 18 ani si/sau dobandesc calitatea de asigurat se genereaza automat din sistem comanda de tiparire si distribuire a cardului de sanatate. Nu este necesara solicitarea in scris a asiguratului pentru eliberarea cardului. Aceastia vor primi cardul national de sanatate prin servicii postale, la domiciliul inscris in cartea de identitate.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...