Noutati :

Program prelungit cu publicul la Casa de Asigurari de Sanatate Timis!

30 august, 2016 - 03:46 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis vine in intampinarea asiguratilor sai si prelungeste programul cu publicul al institutiei.

Astfel, pentru toate compartimentele si birourile CJAS Timis care desfasoara si activitate cu asiguratii, programul de lucru cu publicul se prelungeste pentru preluarea volumului mare de solicitari sau cereri .

In acest fel, reprezentatnii CJAS Timis spera ca activitatea cu publicul a institutiei se va fluidiza si in acelasi timp vine in sprijinul asiguratilor judetului nostru.

Programul cu publicul al fiecarui compartiment in parte este afisat atat la sediul institutiei cat si pe site-ul CJAS Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Faptul că de 10 ani nu reușesc să obțin cardul de sănătate , denotă incompetență ,dezinteres si nejustificate a sistemului . Din Timișoara se aruncă vina Bucureștiului , Bucureștiul este incapabil să emită carduri? Implementarea unui program ce nu cuprinde întreaga populație trebuie desființat . Avem probleme din cauza lipsei cardului ,atît la ridicarea medicamentelor cît și la spital ,sau alte intervenții în domeniu . 👎😠♿️🛂