Program nou de audiente pentru investitii pe fonduri europene la Agentia pentru Protectia Mediului Timis. Anuntul prefectului Mihai Ritivoiu

TIMISOARA. Firmele sau primariile care vor sa deruleze proiecte pe fonduri europene si au nevoie de documentatie de mediu vor primi asistenta de acum inainte.

CITESTE SI: Adaposturile civile ale Primariei Timisoara vor fi marcate. Cu un click afli unde sunt buncarele in oras. Anuntul viceprimarului Cosmin Tabara 

In fiecare zi de marti, reprezentantii firmelor sau primariilor sunt asteptati in audienta la Agentia de Mediu Timis, astfel incat sa primeasca toate informatiile de care au nevoie pentru a-si intocmi corect dosarele.

Prefectul Mihai Ritivoiu a anuntat dupa o intalnire cu noul director executiv al Agentiei de Mediu Timis, Alina Caluseru, un nou program. Acesta va intra in vigoare de saptamana viitoare si va fi valabil in fiecare marti, timp de 7 ore.

Primesc frecvent sesizari referitoare la modul greoi in care Agentia pentru Protectia Mediului Timis prelucreaza documentațiile. Se sta prea mult dupa ei.
Am avut astazi(n.r. joi) o discutie cu Alina Caluseru, noul director executiv, si cred ca ne-am înteles. De saptamana viitoare, ziua de marti este dedicata audientelor pentru proiecte pe fonduri europene. Orice agent economic, primarie sau institutie de stat este asteptata in fiecare marti de la 09:00 la 16:00 la APM Timis pentru discutii aplicate pe actele de reglementare necesare.
Este vital ca orice aspect sa fie clarificat de la început, iar documentatia sa fie depusa complet si corect. Doar asa putem reduce corespondenta excesiva si scurta termenele în derularea procedurilor de mediu„, a anuntat prefectul de Timis, Mihai Ritivoiu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...