Noutati :

Program de 1 Decembrie la Timisoara: mergem la exercitiile militarilor, la Targul de Craciun si la concerte

30 noiembrie, 2015 - 02:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Timisorenii sunt invitati sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei in strada, chiar si fara traditionala parada militara. Armata, Politia, Jandarmii si Pompierii au pregatit un moment special in Parcul Central, apoi se deschide oficial Targul de Craciun si se porneste iluminatul de sarbatori, iar seara se incheie cu concerte, retragerea cu torte a militarilor si un foc de artificii.

Dar uite unde va puteti petrece Ziua Nationala, la Timisoara!

Programul complet de 1 Decembrie!

10:00 – 10:50 Ceremonial militar – religios, depuneri de coroane, jerbe si buchete de flori
Parcul Central, Monumentul Ostasului Roman, din partea Brigazii 18 Infanterie „Banat”, Inspectoratului  de Jandarmi Judetean Timis, I.S.U. Banat. Va rasuna si fanfara militara a Brigazii 18 Infanterie „Banat”, in prezenta reprezentantilor Mitropoliei Banatului si Arhiepiscopiei Timisoarei

10:50-11:00 Exercitiu demonstrativ de manuire a armamentului pe muzica de fanfara, realizat de militari din Batalionul 32 Infanterie „Mircea” impreuna cu Muzica Militara a Brigazii 18 Infanterie „Banat”

11:00-11:15 Moment artistic  al Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis

11.15-13:00 Exercitii demonstrative prezentate de Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis si Penitenciarul de Maxima Siguranta Timisoara.

In paralel
10:00 – 13:00 In Parcul Central: Expozitie de tehnica usoara, echipament specific si armament portativ, mini poligon de cercetare “trai in conditii de izolare”, organizata de Brigada 18 Infanterie „Banat”, Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Gruparea  de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara,   Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, Penitenciarul de Maxima Siguranta Timisoara, Politia Locala a Municipiului Timisoara

18.00  – 19.00 Retragerea cu torte realizata de militari ai Brigazii 18 Infanterie „Banat”, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis si pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis.

Traseul va fi: Catedrala Mitropolitana – Primaria Municipiului Timisoara – Arhiepiscopia Timişoarei – Palatul Administrativ – Piata Libertatii – str. Alba Iulia –Piata Victoriei – str. Marasesti – sediul Brigazii 18 Infanterie „Banat”.

De la ora 18.00 Ansamblul de Cantece si Dansuri „Ghiocelul” al Primariei Comunei si Consiliului Local Giroc va prezenta, un spectacol folcloric, pe scena Salii Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara.

In Piata Victoriei, Primaria Timisoara organizeaza deschiderea Targului de Craciun, aprinderea iluminatului festiv de sarbatori, urmate de concerte cu Andra si What’s Up si focuri de artificii.

Iata programul din Piata Victoriei!

17.00 Timisoara Big Band
17.30 Aprinderea iluminatului festiv de sarbatori
18.00 Hora Unirii, spectacol folcloric Ansamblul „Timisul”, cu participarea  solistilor: Petrica Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Andreea Aleusan
19.00 Cover Up
20.00 What’s UP
21.00 Andra
22.00 Foc de artificiiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...