Noutati :

Profu’ Robu da nota 3 pentru deszapezirea trotuarelor in Timisoara. Primaria cumpara freze de zapada pentru curatarea acestora

18 decembrie, 2012 - 01:41 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Primarul Timisoarei spune ca este tare nemultumit de firmele care se ocupa cu deszapezirea in Timisoara, mai ales de cum au curatat zapada de pe trotuare.

Daca pentru deszapezirea arterelor principale a dat nota 8,5, pentru deszapezirea trotuarelor nota este 3.

Daca ar fi sa facem o medie, cele doua societati au luat un 5 necajit si au trecut examenul, insa Robu anunta ca tot vor fi aplicate penalizari.

„Am constatat numeroase scapari ale celor 2 firme care asigura deszapezirea. Mi se pare nefiresc ca eu sa fiu cel care vede, din postura de primar, ca trotuarele pe poduri peste Bega sunt necuratate si ele sa ajunga sa fie curatate doar dupa ce dau eu dispozitii exprese. O firma care face deszapezirea trebuie sa stie ca are de facut lucrul acesta. Nu pot decat sa-i penalizez la plata, pentru ca exista un contract si trebuie aplicat”, a declarat Nicolae Robu, completand ca „pentru deszapezirea trotuarelor, nota este 3”.

Ca sa rezolve problema, primarul a dat dispozitie Directiei de Mediu sa cumpere mai multe freze de zapada, utilaje cu care se pot curata trotuarele. Adrian Bere, seful Directiei de Mediu, nu are voie sa depaseasca suma de 15.000 de euro.

„Daca nu-si vor face datoria si ne vor crea motive solide pentru rezilierea contractului, atunci ne vom gandi si la asta. Frezele le vor folosi tot angajatii ADP si Colterm pe care i-am scos si pe ei la deszapezire pentru trotuare. Scopul este sa putem curata mai rapid trotuarele de pe domeniul public”, a conchis Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Demisia tuti neamu matii de obosit hot mincinos

  2. A dat 8.5 pentru ca de acolo a luat banu .