Profetie cumplita facuta de Nostradamus pentru anul 2015! Ce calamitate va distruge ‘pamanturile din vest’?

Catrenele lui Nostradamus continua sa fascineze lumea, cu toate ca sunt scrise cu aproape 5 secole in urma. Potrivit interpretilor specializati in Nostradamus, 70% dintre profetiile sale s-au indeplinit pana acum, iar una dintre cele mai crunte predictii trimite la anul 2015.

Potrivit interpretarii unui catren scris de Nostradamus, un seism extraordinar de puternic va distruge California in anul 2015, scrie realitatea.net

Nostradamus spune ca un mare cutremur va lovi Lumea Noua („pamanturile din vest”), iar Califonia este un loc logic unde s-ar putea intampla.

Potrivit astrologilor („Mercur in sagetator, Saturn „dispare”), urmatoarea data cand planetele Marte si Saturn vor avea o astfel de pozitie pe cer va fi la 25 noiembrie 2015.

Textul lui Nostradamus:
„O miscare in panta a pamantului, o mare calamitate,
Peste Pamanturile din Vest si Lombardia
Va fi foc pe nava, ciuma si captivitate:
Mercur in Sagetator. Saturn „dispare”.”

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...