Noutati :

Profesorul Florin Dragan e noul rector al Universitatii Politehnica Timisoara

22 ianuarie, 2020 - 08:46 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
4

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara are un nou rector.

Profesorul Florin Dragan a castigat competitia pentru prestigioasa functie in fata profesorului Ilare Bordeasu, cu 418 voturi la 155 si ii va succede in aceasta pozitie profesorului Viorel Serban care si-a incheiat cele doua mandate in fruntea UPT.

Rezultatul alegerilor la varful conducerii Universitatii Politehnica va fi validat joi, iar apoi transmis Ministerului Educatiei.

Dupa confirmare, vor fi numiti prorectorii, cu consultarea Senatului Universitatii, urmand a fi demarate concursurile pentru desemnarea decanilor facultatilor din cadrul UPT.

In primul rand tin sa multumesc colegilor pentru increderea acordata. Ma consider o persoana foarte norocoasa pentru ca apartin comunitatii academice dintr-o universitate prestigioasa, care in acest an isi sarbatoreste Centenarul, o universitate cu profesori de la care am avut ce invata, o universitate cu un patrimoniu impresionant, conservat si dezvoltat de conducerile succesive ale acesteia, o universitate care se identifica cu istoria orasului Timisoara in ultimul secol, contribuind decisiv la dezvoltarea economica, sociala si culturala a zonei de vest a Romaniei”, a declarat noul rector ales al Universitatii Politehnica Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. prima de investitura= un sampon, un piaptan su un BIC

  2. Samponul si mai ales piaptanul le poate lua de la contracandidat. Ca ala oricum nu mai are ce face cu ele.

  3. Am auzit că profesorul e de fapt conferențiar. Fiecare popor își alege conducătorul binemeritat.

  4. V-ati ales un rector cam incruntat. Nu-i bai! Dintre doua rele ati ales-o pe cea mai mare. Nu-i bai, caci stie sa faca bani. Stie sa-i si ascunda. Vedeti declaratia de avere. Sa sperati ca va face niste startup-ri in Politehnica de-o sa bubuie. O s-o umple de bani asa cum s-a umplut si el. Pana una alta UT Cluj-Napoca face experimentari pe autovehiculul autonom.