Noutati :

Profesori prinsi la copiat la titularizare in Timis! Au fost eliminati din examen!

2 august, 2012 - 04:04 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Isi doreau sa devina dascali ori profesori cu norma intreaga si catedra si sa-i invete pe copii carte, dar si sa formeze caractere. Au dat ei insisi un examen al rusinii. E vorba de candidati la titularizare in Timis, care au fost prinsi la copiat.

Trei persoane au fost eliminate din sala de examen in Timis dupa ce au incercat sa copieze la examenul de titularizare. Un candidat avea geanta cu carti pe banca, iar altii au vrut sa fure cu ajutorul unor dispozitive electronice.

Trei persoane au fost eliminare de la examenul de titularizare din Timis. Una de la centrul de examen organizat la Gradinita cu Program Prelungit 35, a concurat pentru un post de educatoare, alta de la centrul organizat la Grupul Scolar de Industrie Alimentara Timisoara unde sustinea examenul pentru un post de profesor de limba romana si un candidat de la centrul organizat la Becicherecu Mic – la Educatie Fizica si Sport”, a precizat Francisc Halasz, inspector scolar general adjunct in Timis.

Profesorii eliminati nu vor putea obtine vreun post de profesor in invatamant. Mai mult, alti 87 de candidati s-au retras din examen cand au vazut subiectele. Acestia, potrivit regulamentului de desfasurare a probei, au fost nevoiti sa stea o ora in sala, dar au pretat tot foile goale la iesirea din sala.

In total, la examenul de titularizare din Timis au fost inscrise aproape 1.500 de persoane. Dintre acestea, 1.065 au fost prezente in sala de examen.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...