Noutati :

Profesor in China. O experienta inedita, traita de profesori din Universitatea Politehnica Timisoara

23 martie, 2019 - 12:06 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Fundatia Politehnica si Departamentul de Electronica Aplicata de la Universitatea Politehnica Timisoara invita pe toti cei interesati la prezentarea „Profesor in China. O experienta inedita”, autori: prof.dr.ing. Ivan Bogdanov si sl.dr.ing. Raul Ionel. Evenimentul va avea loc luni, in 25 martie 2019, de la ora 14, in amfiteatrul K1, la Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Timisoara.

Profesorii Ivan Bogdanov si Raul Ionel vor povesti, cu aceasta ocazie, despre inedita experienta de predare la universitati din China, cu impresii atat despre sistemul educational, cat si despre cultura si civilizatia tarii.

Cei doi au ajuns sa predea in China prin intermediul Universitatii din Heidelberg, cu care UPT are o veche colaborare. Aceasta, la rândul sau, colaboreaza cu mai multe institutii de invatamânt superior din China si a lansat o provocare cadrelor didactice din Politehnica timisoreana, de a merge sa predea la universitati asiatice. Primii care au raspuns invitatiei au fost prof.dr.ing. Ivan Bogdanov si sl.dr.ing. Raul Ionel, care au predat mai multe materii din domeniul IT si mecatronica, in trei universitati din trei orase diferite. Programul va continua si in viitor, existând deja mai multi profesori timisoreni, din cadrul facultatilor de Mecanica si de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale, care s-au inscris pentru astfel de stagii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...